Nyereményjáték

Nyerj egyet az Augusztusi borkóstoló csomagjaink közül ajándék Monsieur Rozéval!

 

Ha Te is szeretnél egyet az Augusztusi borkóstoló csomagból, jelentkezz a játékra!

Enyém lesz az Augusztusi borkóstoló csomag!

Itt a nyár, elő a borválogatásokkal! A csomagunkban szereplő igazi nyári frissítő boraink elengedhetetlenek egy finom étkezéshez, vagy csak egy szimpla hétvégi borozáshoz. Elindult a grill-szezon is. Ezek a borok biztos társaid lesznek a grill mellett!

Randevú borunk egy igazán különleges házasítás, nem csak randira! Nevével a palackban található két tétel egymással való harmonizálására utalunk. Kissé gyümölcsös, virágos, friss illat. Sárga alma, egres, őszibarack villanásokkal. Tökéletes választás egy beszélgetős estéhez!

Cserszegi Fűszeres, fűszeres zamatú, kissé parfümös, erősen bodzás illattal, barackos, néhol keleti fűszeres jegyekkel, harmonikus, szomjoltó savtartalommal. Illat alapján könnyed testre számítunk, azonban kóstolva a poharunkban kikerekedik egy igazán karakán fehérbor. Tökéletes kelléke egy baráti beszélgetésnek!

Motors róka személyes kedvencünk siller fajtája miatt. Elkötelezetten próbáljuk újra köztudatba hozni és népszerűsíteni ezt a kicsit elfelejtett, kicsit mellőzött és meg nem értett palackba zárt hagyományőrző tételt. A rozéborokhoz hasonlóan gyümölcsös, ízében és illatában azonban már érződnek a vörösborra jellemző jegyek.

Parázsunk neve beszédes, egy parázsló, friss, forró és lendületes tételt takar. Mindennapi bornak tekintjük, mégis egy különleges és komplex tételnek tartjuk.

Édesapánk mondása szerint a Kadarka az egyetlen szőlő ami szereti az árnyékot. Azonban csak a gazda árnyékát… Jellegzetes illat és ízvilága mindig nagy élményt nyújt a gasztronómiában.

Monsieur borunk kicsit epres, meggyes, málnás illatú, korty végén leheletnyi citrusosság és markáns savak jellemzik. Édesapánk mondása szerint a háziasszonyok kedvence a konyhai sokoldalúsága miatt.

Ha felcsigáztuk a kedélyeket és Te is megkóstolnád őket, nincs más dolgod, mint regisztrálni hírlevelünkre!

Regisztrálok!

Vegyél részt a játékban, és nyerj!

Mit nyerhetsz? 6 palack bort, melyeket különös gondossággal válogattunk össze. Ez a csomag biztos választás ebéd vagy vacsora mellé, esti borozáshoz vagy akár vendégváróként a nyári napsütésben.

Hogyan nyerhetsz? A részvételhez csupán a hírlevelünkre szükséges feliratozni, hogy a későbbiekben is tájékoztatni tudjunk aktualitásainkról, különlegességeinkről, termékeinkről. Hol tudsz feliratkozni? Az oldal alján található űrlapot kell csak kitöltened, és már küldjük is a visszaigazoló email-t.

Enyém lesz az Augusztusi borkóstoló csomag!

Részletek a ’Nyerj egyet az Augusztusi borkóstoló csomagjaink közül ajándék Monsieur Rozéval!’ játékkal kapcsolatban:

A játék időtartama: 2021. augusztus 12-22.
Sorsolás: 2021. augusztus 23.

Nyeremény: 3 db Augusztusi borkóstoló csomag ajándék Monsieur Rozéval
A csomag tartalma:

  • Randevú – Fehér Cuvée – 1 palack
  • Cserszegi Fűszeres – 1 palack
  • Motoros róka – kékfrankos siller – 1 palack
  • Parázs – vörös cuvée – 1 palack
  • Kadarka – 1 palack
  • Monsieur – Kékfrankos Rozé – 1 palack

A nyereményeket díjmentesen szállítjuk házhoz.
Ha addig is megszomjaztál, borválogatásainkat és egyes termékeinket megtalálod a webshopunkban.

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Jelentkezem a ‘Nyerj Augusztusi borkóstoló csomagot’ nyereményjátékra: