Borkóstoló, pincelátogatás

Pince vagy borkóstoló kápolna?

Szenvedélyünk a borkészítés és erről szeretünk is mesélni! Borkóstoló lehet az épületen belül szinte bárhol, mégis mi javasoljuk borkápolnánk különleges helyszínét, mely egy egészen más atmoszférát teremt! Képzeljük csak el, hogy izgatottan végigsétálunk egy hosszú ászok hordós gyertyával megvilágított pincén, majd a ficánkoló fényekből beérünk a boltíves, Dechandt Antal fa faragó művész által megalkotott faberakásos kóstoló kápolnába. Garantáljuk az élményt!

Házhoz megy a borkóstoló

Szeretünk utazni és pláne ha a borokkal együtt tehetjük mindezt! Küldetésünk, hogy az emberekkel megismertethessük filozófiánkat, elhivatottságunkat és a bor iránti szeretetünket. Szeretnénk minél több emberrel megismertetni Szekszárdot és gyöngyszemeit, a mértékletes borfogyasztás fontosságát és a prémium borok világát bemutatni.

Ha szeretnél Te is külső helyszínen borkóstolót rendezni akkor azért, ha pedig nálunk szeretnél borkóstolón részt venni, akkor pedig azért várunk Téged szeretettel!

Ajánlatot kérek!

Kilátó pince – kilátó, vagy pince?

Nálunk kilátó is, meg pince is! Szerettünk volna egy különleges helyszínt létrehozni a különleges tételek kóstolására és megőrizni egy számunkra kedves régi pincét, így alkotta meg Édesanyánk a “kilátó pince” fogalmát és terveit. Az épület nem messze a főépület fölött található, gyalogosan is megközelíthető, belső kóstoló térrel, trezoros pincével és egy felső terasszal rendelkezik. Az év minden szakában érdemes ide kóstolóra jelentkezni, mert a táj magáért beszél!

Legfiatalabb kóstolható tételeink 6 évesek, a legidősebbek pedig 12 évesek. Kereskedelmi forgalomban már nem megtalálható ritkaságokat kínálunk kis létszámos csoportoknak a páratlan kilátás mellé!

Ajánlatot kérek!

Ha nem is pince nem is bor, mégis van valami különlegességünk számodra!

Mi lehet jobb annál, mint a gyönyörű környezetben az erdő ölelésében elköltött ebéd, vagy vacsora, egy, vagy több számodra kedves emberrel. Ha fokozni akarjuk ezt az élményt, akkor mi lehet jobb, egy isteni füstölt pisztrángnál, amit mi magunk füstölünk a háznál?

Nem szereted a füstölt pisztrángot? Sebaj, szerencsére erre is van megoldásunk, ugyanis frissen kapjuk Óbányáról a pisztrángos tavakról, így éppen csak nem ficánkol, mikor szervírozzuk Neked!

Ugyan nem vagyunk chefek, nincs a la carte éttermünk, de szívből főzünk, környékbeli és háztáji alapanyagokból!

Kérjétek egyedi ajánlatunkat, vagy lépjetek velünk kapcsolatba, hogy minél előbb találkozhassunk!

Ajánlatot kérek!