Életmód és táborozás

Életmód és táborozás

Ne aggódj, mi majd mozgásban tartunk! Tökéletes helyszín vagyunk ha jóga vagy más eddző tábort szeretnél szervezni, vagy akár csak a barátaiddal egy aktív hétvégét tartanál!
Lássuk mik a lehetőségek!

 

Workshopok

Folyamatosan töltjük fel program ajánlónkba mind a honlapon, mind a facebook oldalunkon az újabb és újabb lehetőségeket. Természetesen lehetőség van csapatépítőként egyéni alkalomra, akár olyan témában, amit a csapat választ! Lánczos Sándor Chef vezetésével a gasztronómia titokzatos és izgalmas világába kalauzoljuk a vendégeket!

Egybe kötnétek borkóstolóval? Miért ne? Ha már boroztok maradnátok? Szuper!

Boroznátok, de nem szeretnétek nálunk aludni? Segítünk transzfer szervezésben is!

Ajánlatot kérek!

 

Jóga táborok

Képzeld el, hogy egy olyan helyen végzed az ászanákat, ahol a felkelő és lemenő nap sugarai átjárják a lelked, a fény a teljes völgyet ragyogásba öltözteti. Távol a város zajától az erdő ölelésében hallod a szellőt, a madarak csivitelését és a friss levegőt szinte harapni lehet. Az egyetlen, amit magaddal kell hoznod a jóga matracod! A problémák és a stressz garantáltan tovaszáll.

Akár hosszú hétvégéről vagy több napos táborról legyen szó, önellátásról vagy félpanzióról, mi mindenben segíteni tudunk!

A táborok alatt elvárt ételek elkészítésében és szervírozásában is tudunk segíteni, mindent egyéni igényekre szabva! Lánczos Sándor Chefünk minden kérést figyelembe véve fogja elkészíteni a tökéletes menüt! Természetesen, ha a saját szakácsotokat szeretnétek hozni, nálunk erre si lehetőség van!

Ajánlatot kérek!

 

Egyéb táborok, hosszú hétvégék

Kreativitást serkentő környezetből nálunk nincs hiány! Legyen szó alkotó, önfejlesztő, sport táborról, tökéletes célpont vagyunk.

Előadások tartására, termékek bemutatására és megismerésére…

Ajánlatot kérek!

 

Edző táborok

Szereted a természetet? Nordic walking, terepfutás esetleg tereplovaglás fanatikus vagy? Nálunk a helyed a csapatoddal? Épületünk természetvédelmi határon áll és az ajtóból kilépve, 4 túra útvonal is nálunk kezdődik. Mi lehetne ennél jobb? Tökéletes terep hobby futók vagy edzőtáborok számára is.

Szállásunkon önellátás, reggeli és félpanziós ellátás is igénybe vehető, mi mindenben segítünk, hogy Nektek csak az edzésre kelljen koncentrálni!

Érdekel Téged a versenyzés is? Figyelmedbe ajánljuk a pincészetünk saját futóversenyét. (Programok)

Ajánlatot kérek!