Esküvő és családi rendezvény

Esküvők

Szeretnéd, ha a nagy napotok olyan környezetben lenne, ahol maga az erdő már egy csodás díszlet? Akkor jó hírünk van, megtaláltatok minket!

Helyszínünk tökéletes kisebb és közepes esküvők számára. Egy légtérben kényelmesen leültethető emberek létszáma 70 fő. Amennyiben nem fontos, hogy mindenki azonos légtérben foglaljon helyet, úgy 130 főig kényelmesen tudunk helyszínt biztosítani.

Az ételek elkészítésében és szervírozásában is tudunk segíteni, mindent a Ti igényeitekre szabva! Lánczos Sándor Chefünk minden igényeteket figyelembe véve fogja elkészíteni a tökéletes menüt!

Amennyiben nincs még dekorosotok, együttműködésben vagyunk egy csodás céggel. Vica nem csak teljes dekorációt vállal, innovatív ötleteivel minden pár számára tud megoldást nyújtani az apró elemektől kezdve a teljes dekorációig:

Szeretnétek igazán csodás fotókat? Mi tudunk ajánlani fotóst is! Amanda úgy fogja elkészíteni a képeiteket ahogy az a nagy könyvben meg van írva! Minden örömötök és a napotok vidámsága a képeken fog tükröződni!

….s ha a nap újra felkelt, nálunk meg is tudtok pihenni, illetve az egész násznépet el tudjuk szállásolni a környező szálláshelyeken!

Ajánlatot kérek!

 

Családi rendezvények

Legyen szó akár 10 főről vagy 110 főről, mi állunk rendelkezésre rendezvény házunkkal a tökéletes családi nap lebonyolítására! Az ételek elkészítésében és szervírozásában is tudunk segíteni, mindent egyéni igényekre szabva! Együttműködésünk a környező Chefekkel és éttermekkel lehetővé teszi, hogy minden kérést figyelembe véve tudjuk elkészíteni a tökéletes menüt!

Gyermekbarát szálláshely vagyunk, így az apró vendégekre külön odafigyelünk!

Ajánlatot kérek!