Konferenciák, céges rendezvények

Konferenciák, céges rendezvények, partner találkozók

Rendezvény termünk tökéletes cégek számára, hiszen a helyszínünk projektorral, vetítő vászonnal és egy úgynevezett akusztikai hurokkal is fel van szerelve, ami lehetővé teszi az előadók tökéletes hangosítását.

Körülbelül 50 fő számára tökéletes.

A konferencia időtartama alatt tudjuk biztosítani a résztvevők ellátását (kávé, tea, üdítő, sós vagy édes sütemények, egyedi kívánságok…).

Az épület elhelyezkedése biztosítja a tökéletes koncentráció lehetőségét. Az épületben lévő szálláshelyeket a fárasztó nap után szeretettel ajánljuk kollégái részére! Természetesen ilyen rendezvények időtartama alatt nem adjuk ki más vendégek számára!

Ajánlatot kérek!

 

Csapat építők

Kiszabadulni az irodából mindig jó, a városból pedig még jobb! Hol lehetne jobb egy csapat építőt eltölteni, mint a természet ölelésében egy borászatban, ahol nem csak a komolyabb feladatok lebonyolítására, de a játékokra is lehetőség van, ráadásul a fárasztó nap után akár az egész csapat le is tud pihenni. Nagyobb a cég? Mi ezt is megoldjuk! Alig 500m-es környezetünkben akár 4 busznyi embert is el tudunk szállásolni! A teljes csapatot pedig helyszínünkön tudjuk étkeztetni!

Ahhoz, hogy a csapatépítő sikeres legyen, szeretettel ajánljuk profi partnerünket:

  • Pernyéz Zsuzsanna

Ajánlatot kérek!

 

Céges évzárók

Méltó zárása az évnek egy nálunk töltött rendezvény, melynél segítünk minden elképzelést megvalósítani. A rendezvény termünk adottságai pedig kiválóak az évértékelő beszéd megtartására. Az ételek elkészítésében és szervírozásában is tudunk segíteni, mindent a egyéni igényekre szabva! Lánczos Sándor Chefünk minden kérést figyelembe véve fogja elkészíteni a tökéletes menüt!

Műsor javaslatból sem vagyunk fogytán, így a cég összetételét figyelembe véve, tudunk fellépőket, előadókat ajánlani! Személyes kedvencünk, abszolút felnőtteknek ajánlva a MárkusZínház.

Ajánlatot kérek!

 

Szilveszter

Nálunk még a Szilveszter is egyénre szabott. Családi pincészet révén, mi nem szervezünk nagy, nyitott bulikat erre a napra. Mi inkább ilyenkor a nagyobb társaságokat invitáljuk zártkörű rendezvényre. Ha Neked is nagy a baráti társaságod és a gyerekek is szeretnek együtt bulizni, akkor nálunk a helyed!

A szilveszteri ételek elkészítésében és szervírozásában is tudunk segíteni, mindent egyéni igényekre szabva! Lánczos Sándor Chefünk minden kérést figyelembe véve fogja elkészíteni a tökéletes menüt!

Mi lehet jobb mint az erdő ölelésében zavartalanul a barátokkal, családoddal kicsiknek és nagyoknak is megfelelő helyen köszönteni az újévet?

Ajánlatot kérek!

 

Workshopok

Folyamatosan töltjük fel program ajánlónkba mind a honlapon, mind a facebook oldalunkon az újabb és újabb lehetőségeket. Természetesen lehetőség van csapatépítőként egyéni alkalomra, akár olyan témában, amit a csapat választ! Lánczos Sándor Chef vezetésével a gasztronómia titokzatos és izgalmas világába kalauzoljuk a vendégeket!

Egybe kötnétek borkóstolóval? Miért ne? Ha már boroztok maradnátok? Szuper! Boroznátok, de nem szeretnétek nálunk aludni? Segítünk transzfer szervezésben is!

Ajánlatot kérek!