Rólunk

Első sorban egy nagy család

A Hetényi család ifjú sarjaiként, büszkén viseljük a 6. generációs címet.  Megújult arculatunkban szereplő hatszög pecsét is a következő generációra és a sokszínűségünkre utal. Igazi csapatként dolgozunk együtt a családdal és szövetségeseinkkel, azaz munkatársainkkal.

Hetényi János és Hetényi Panna

Szenvedélyünk a bor, mely mellett vendéglátással és rendezvények szervezésével is foglalkozunk, hogy vendéglátó épületünk helyszínét, Mecseknádasdot minél sokszínűbben tudjuk megmutatni az embereknek.
Családi vállalkozásunk 1992-ben alapult, melyet szüleink álmodtak meg és építették fel. Továbbra is Édesapánk, Hetényi János a borász, akinek segítő jobb keze az egyik veje, Csaba. Vendéglátásban, rendezvény szervezésben Emese tevékenykedik. Édesanyánk a tökéletes háttér megteremtő, aki nélkül a mindennapi teendőket valószínűleg nem is tudnánk elvégezni. Ő a családunk építésze, a kitaláló és megvalósító. A design és értékesítési vonalat, az innovációk megálmodását (én azaz) Panna viszi. Férje pedig a tökéletes támasz, aki saját munkája mellett, mindenhova elkíséri és munkáját segíti!

Környezet tudatos és tudatos környezet

Családunk mindig elkötelezett volt a környezetük megóvásában és ennek figyelem felhívására is minden alkalmat megragad. Borászatunk mindennapi életében a szelektív hulladék gazdálkodás már évek óta alapvető. Ennek végtermékeként megjelenő hulladékokat, pedig újra hasznosítva felhasználjuk (komposztálás, fűtés )

Emellett a vendéglátásban alkalmazott fűszerek és élelmiszerek, zöldségek és gyümölcsök, részben a saját művelésű kertünkből kerülnek ki, részben pedig a környékbeli termelőktől származnak, ahogy a felhasznált húsok, sajtok, tea vagy méz.

Társadalmi felelősség és szerepvállalás

A magyar borkultúráért folytatott borászati tevékenységünket, csapatmunkában végezzük szakértő kollégáinkkal, ezzel napról-napra értéket teremtve. Büszkék vagyunk, hogy Édesapánk az itthoni borkultúra jelentős képviselője, Mecseknádasdon a Borbaráti Társaság elnöke, immár 11 töretlen és sikeres éve. Jelentős rendezvényük, a Magyarországi Németek Országos Borversenye, mely évről évre fejlődik és már 700 minta felett van a versenyen induló tételek száma. Emellett,természetesen Szekszárdi Céh és Szekszárdi kör tag, Borlovag és Kadarka kerekasztal tagja is. 1998 -ban a Pécs-Mecseki Borút alapító tagja. A munkásságának elismeréseként 2014-ben Pro Vinum Regio tagja. 2017-től, pedig csatlakoztunk a Wine in moderation közösségéhez, hogy minél szélesebb fórumon tudjunk az emberekhez eljutni.

A mi generációnk számára is fontos a társadalmi munka és szerepvállalás, az együttműködés és egymás segítése, így szoros együttműködésben dolgozunk a szakmában tevékenykedő emberekkel és lankadatlanul próbálunk segíteni a minket megkereső szervezeteknek és keressük a további együttműködések lehetőségét.

A generációk váltása mindig egy új kezdet

Célunk egy mindig vidám, elhivatott és felelős munkahely biztosítása, mely hosszútávú biztonságot és presztízst nyújt. Mottónk a minőség, megbízhatóság és figyelem, melynek köszönhetően kereskedelmi partnereink elégedettsége a világ minden részén mérhető. Mosolygós borainkat nálunk élvezve részévé válhat a szabad természet ölelésének, mert Hetényit inni klassz-is!