Köszöntsük együtt a tavaszt! Mi lehet erre jobb alkalom, mint egy igazi olasz vacsora est?!
Ünnep
A méltó ünnepléshez megidézzük az eredeti olasz büfékonyhát. Ebben segítségünkre Alberto Rocchi, olasz származású chef és Lánczos Sándor chef lesznek.
Alberto nem rég költözött Mecseknádasdra, tulajdonképpen a szomszédunk. Vidám, mosolygós jellemével, azonnal belopta magát a szívünkbe.
Imádja a jó zenét, a jó ételeket és a jó borokat.
Ezen az estén tényleg komplex szolgáltatást nyújt, énekelni is fog!
Előadásában olyan klasszikusokat hallhatunk, mint a Con te Partiro, a Nessun dorma, vagy a Luna Tu.
Az este további részében, az alábbi, Alberto által megálmodott és az ő irányításával elkészített fogások kerülnek az asztalra. A mártások elkészítésében Arlette, a felesége fog segíteni.
Menü
Átfogó olasz saláta bár – Különböző friss saláták
Salmone Bella Vista Reale – Friss Lazac különböző ízletes mártásokkal
Vitello Tonnato – Borjú tonhal mártással
Lasagne duo bolognese – Lasagne duó bolognai módra
Pasta carbonara alla Romano – Tészta római módra
Porchetta Rosmarino – Rozmaringos porchetta
Desszert:
Zuccotto from the chef – Olasz házi jégkrém
Buon Appetito!
Program
16:00-tól várjuk az érdeklődőket borozgatással.
17:00-tól a Bor Kápolnában Alberto énekel
18:00-tól tálaljuk a vacsorát
Az est 23:00-kor zárul.
Jelentkezés
A vacsora ára: 6.990Ft/fő
A vacsorán való részvételhez előjelentkezés szükséges, az alábbi elérhetőségek egyikén:
info@hetenyipince.hu
+36 20 222 8481